Välkommen


Illustrationer i akvarell

Illustratör 

Carina Eriksson 

- Allt från detaljrik avbildning till abstrakt magi


             Mönsterdesign

Från originalmålningarnas motiv bygger jag mönster som tryckts på tyg. Av tyget sys bl. a. kuddar, väskor, huvtröjor, jackor och leggings upp. I min webbshop finns även andra produkter som kaffemuggar och vackra dricksglas att beställa.


Produkterna med min mönsterdesign skräddarsys i London på din beställning:BRIGHT MAGIC DESIGN  Mönsterdesign   

Baddräkt1ANNONS
Kristallglas2Annons
Kudde8ANNONSKLAR
Leggings3ANNONS
Väska5Annons
Huvtröja5ANNONS
Bomberjacka7ANNONS
Mugg2ANNONSKLAR
Huvtröja4ANNONS
Leggings7ANNONS

BRIGHT MAGIC DESIGN VAXMÅLNING

på glas eller plexiglas


STORA KONSTVERK
Mönstren kan även tryckas på finaste sammet och monteras upp på stora canvas.

Bright Magic Design

 Originalmålningar i smält vax på glas. Magiskt vackra. Välj vilken färgkombination du önskar så så gör jag en unik vaxmålning till dig. Målningen monteras på en profilfräst MDF 35 x 35 cm. i vitt eller svart.

Barnboksillustratör

På 1990-talet gav jag ut Konstalmanackor i form av Strängnäsalmanackan och Sotaralmanackan och ur dem trycktes både vykort och julkort. En dröm som jag har burit på i många år är att få illustrera barnböcker. Nu håller den drömmen på att besannas så smått. Illustrerar just nu en barnbok åt en annan författare och har även ett eget projekt där jag gör både text och bilder.

Det är ett riktigt "drömprojekt" som handlar om biskopsdottern Maja som flyttade till Strängnäs år 1890 tillsammans med sina 9 syskon. Ni kan snart följa projektet på Atelje Carina Eriksson på FB.


Naturvetenskaplig Illustratör Jag har tecknat och målat sedan jag var mycket liten. Efter att ha provat många tekniker som t.ex. blyerts, tusch, akryl och akvarellfärger så har jag kommit fram till att jag trivs allra bäst med den traditionella akvarelltekniken. Den passar bäst när jag skall måla ett porträtt eller göra en detaljerad illustration. Jag jobbar med ganska torr färg för att få fram alla detaljer. Naturvetenskapliga illustrationer är något jag verkligen brinner för. Älskar alla de små detaljerna.

Beställ en tavla på ditt

FAVORITMOTIV


Hunden, katten, hästen, sommarstugan, båten eller varför inte från den finaste plats du känner till.


Driver du en verksamhet i en fin lokal som du kanske vill ha avmålad till hemsidan, brevpappret eller på reklam-produkter.Hör av dig till mig så gör jag ett förslag.